Som kunde hos cHosting har du altid mulighed for at få adgang til dine emails, også hvis du er på farten.
Android
På de fleste Android enheder medfølger Googles mailklient, Gmail. Denne kan bruges til at oprette forbindelse til mailkonti via POP3 eller IMAP (anbefalet).

1. Åbn Gmail appen på din Android enhed
  2. Klik på Tilføj en anden e-mailadresse
    Gmail 1
  3. Klik Anden
    Gmail 2
  4. Indtast din emailadresse i feltet og klik Næste
    Gmail 3
  5. Vælg enten Personlig (POP3) eller Personlig (IMAP). Vi anbefaler, at der bruges IMAP
    Gmail 4
  6. Indtast adgangskoden til din emailkonto og klik Næste
    Gmail 5
  7. Vær opmærksom på, at Server står til mail.ditdomæne.dk ved indgående server
    Gmail 6
  8. Vær opmærksom på, at Server står til mail.ditdomæne.dk ved indgående server
    Gmail 7
  9. Indstil, hvor ofte Gmail skal synkronisere med mailserveren, og om du ønsker notifikationer
    Gmail 8
  10. Færdig! Giv evt. din konto et andet navn og indstil dit navn
    Gmail 9

mail, mobil, android, mail mobil