trip

Professionel DDoS beskyttelse

Hvad er et DDoS-angreb?

Antallet af DDoS- og DoS angreb er eksploderet.
Når et angreb er større end virksomhedens kapacitet, betyder det, at reelle forespørgsler ikke længere kan besvares grundet overbelastning af linjen og systemerne.

De kriminelles formål med et DDoS angreb er at overbelaste virksomheden i sådan en grad, at det ikke længere er muligt at afvikle nogen form for services – heraf navnet Denial Of Services.

Værktøjer, der kan igangsætte et DDoS angreb, er nemme at komme til. De fleste har nok prøvet at være mål for et angreb – men heldigvis findes der løsninger. Hvis kritiske systemer sættes ud af drift, kan det have store økonomiske konsekvenser.

Professionel DDoS beskyttelse

Det kan være svært at vide, om man er under et DDoS angreb, eller om der blot er tale om meget stor trafikforespørgsel. Ved DDoS beskyttelse fra cHosting reagerer vi øjeblikkeligt på eventuelle unormale forespørgsler. Vores dedikerede anti-DDoS bokse kan med det samme spotte et unormalt mønster og påbegynde at afhjælpe trafikken, før den rammes jeres server.

cHosting benytter sig af teknologi og udstyr fra Arbor Networks som er verdens førende inden for DDoS beskyttelse. Al trafik renses på backbone niveau og via avancerede anti-DDoS udstyr (hardware).

24/7/365

Vores ddos beskyttelse er øjeblikkelig. Det betyder, at vi ikke afventer, men renser trafikken omgående, før den når jeres server. DDoS beskyttelsen er aktiv 24/7/365 på alle services.

Under angreb?

Kontakt os med det samme for at se på mulighederne, hvis I er under et angreb. Send os en mail - vi svarer inden for ganske kort tid.

DDoS angrebstyper

cHosting beskytter jer for flere typer af DDoS angreb, både volume-angreb samt sofistikeret SYN flood angreb.

Volume angreb – Layer 3

Angreb som typisk kommer i store mængder i form af massiv trafik og pakkestørrelse. Spoofed UDP, NTP, SSDP osv.

Protokol angreb – Layer 4

Samme kategori som SYN flood, at overbelaste hardware ressourcer såsom cpu, ram osv.

SYN flood – Layer 4

Sofistikeret SYN flood angreb, hvor angriberen efterlader en masse halv-åbne connections. SYN, TCP ACK, osv

Applikations angreb – Layer 7

Angreb som er målrettet en applikation, f.eks. webserver, wordpress osv.