trip

Om os

Virksomhedens baggrund

cHosting har eksisteret siden 2011 og er startet med henblik på at kunne tilbyde solid webhosting i højest mulige kvalitet med god support til en konkurrencedygtig pris. Vi lægger stor vægt på overskueligheden af pakkerne, vi sælger, hvilket medfører, at vi har simple regler, fornuftige grænser på trafik og harddiskplads, og at vi ikke har nogle snørklede betingelser, skjulte gebyrer eller andre finesser, der kan være til irritation og forvirring for vores brugere.

cHosting er en 100% danskejet virksomhed med speciale i hostingløsninger til både private og erhverv. Vi leverer cloud løsninger, primært til det danske erhvervsliv. Vores medarbejdere har mange års erfaring med at bygge komplicerede systemer, som kræver specielle driftskompetencer. Vi kombinerer vores viden om krævende drift og hosting med et datacenter, hvor der satses strategisk på høj ydelse og sikkerhed.

Vi lægger stor vægt på fleksibilitet og har af den grund valgt kontrolpanelet cPanel – det mest fleksible kontrolpanel til hostingaktiviteter. cPanel giver dig ekstrem stor frihed og gør det nemt at administrere dit webhotel. Herudover vil vi til enhver tid assistere med en skræddersyet løsning til dig, hvis du skulle have nogle specielle behov, der ikke bliver dækket af vores eksisterende løsninger. Med vores simple regler og overskuelige pakker udsættes du ikke for pludseligt opstående problematikker, og vi vil altid give dig klare og ærlige svar på dine henvendelser.

cHosting benytter sig kun af danske datacentre. Det betyder, at uanset hvilket produkt du bestiller hos os, vil du have den bedst mulige forbindelse.

Alle datacentre er som minimum tier-3 certificeret og underlagt ISAE3402 Type2 revisionserklæringen.

24/7 support

Personlig support & proaktiv overvågning

Forretningskritiske systemer kræver ekstrem høj oppetid og stabilitet.
Det kræver en særlig ekspertise og proaktivt arbejde fra teamet at imødekomme disse behov. Som kunde hos os kan du være sikker på, at der altid minimum er en tekniker på vagt. Er uheldet ude, så sørger vores tekniker for at få systemerne op at køre igen hurtigst muligt – oftest uden udfald overhovedet.

Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at levere en personlig og professionel support, uanset hvad dit problem måtte være.