En "catch-all" emailadresse fanger de emails, der sendes til en ugyldig adresse for dit domæne (f.eks. eksisterer-ikke@ditdomæne.dk). For at opsætte catch-all skal du gøre følgende:
  1. Log på din cPanel konto via https://ditdomæne.dk/cpanel
  2. Gå til MailStandardadresse
  3. Vælg det domæne, du ønsker at lave en catch-all adresse for
  4. Vælg Videresend til mailadressen og indtast den emailadresse, som skal fange emails sendt til en ugyldig adresse
  5. Klik Skift for at gemme ændringerne