Når du udsender emails igennem webmail, vil afsenderen enten stå som hele emailadressen (f.eks. bruger@domæne.dk) eller blot brugernavnet (f.eks. bruger).

Du kan ændre dette i indstillingerne for den specifikke webmailklient.

Horde

1. Log ind på webmail via Horde
  2. Hold musen over tandhjulet (indstillinger) og vælg Indstillinger
  3. Tryk på Personlig Information
  4. Indsæt dit afsendernavn i feltet Dit fulde navn. Dette navn bliver vist som afsender af emailen.
  5. Hvis du ønsker, kan du også definere en anden Reply-to adresse
  6. Klik Gem

RoundCube

1. Log ind på webmail via RoundCube
  2. Gå til Indstillinger > Identiteter
  3. Indsæt dit afsendernavn i feltet Vist navn. Dette navn bliver vist som afsender af emailen.
  4. Hvis du ønsker, kan du også definere en anden Svar til adresse
  5. Klik Gem

webmail, mail, afsender, roundcube