Hvis du har glemt adgangskoden til din mailkonto, kan denne nemt nulstilles direkte fra cPanel. Du behøver ikke kende din nuværende adgangskode for at ændre den.

1. Login på cPanel
  2. Gå til Mail > Mailkonti
  3. Klik på Administrer til højre for den konto, du ønsker at ændre adgangskoden for
  4. Opret en ny adgangskode under afsnittet Sikkerhed

Når adgangskoden er ændret, skal du huske at ændre denne i dine mailklienter (Outlook, Apple Mail, Thunderbird osv.)

skift adgangskode, glemt adgangskode, mail