trip

Vidensdatabase

Hvorfor kommer mine e-mails i spam mappen?


Vi opretter automatisk en SPF for alle domæner der er oprettet på vores servere. SPF er et e-mail valideringssystem der validerer, at det ikke er spammere der bruger din e-mail adresse til afsendelse af e-mails. Herudover bliver DomainKeys også automatisk opsat på din konto når du opretter den for os. Dette forbedre automatisk dine muligheder for at få mail leveret.

Vi overvåger meget nøje at intet spam bliver afsendt fra vores servere, for at sikre at ingen af vores IP-adresser bliver sortlistede, og derfor er ingen af vores IP sortlistede nogen steder. Ender din e-mail stadig i et spam filter, er der nogle forholdsregler du kan tage.

1. Hvis dine e-mails indeholder indhold som af kunne ses som spam, kan din e-mail ende i spam mappen. Dette kan f.eks. forekomme hvis specifikke nøgleord er tilstede i e-mailen.

2. Sørg for at dit domæne ikke er blevet blacklist f.eks på DBL blacklisten (se for mere info http://www.spamhaus.org/dbl/  samt http://www.spamhaus.org/lookup/ for at tjekke dit domæne)

3. Mange Hotmail/Windows Live/Outlook.com e-mail konti har et meget strengt spamfiltre der gør at næsten alle mails der ikke kommer direkte fra kontaker kommer i deres spam mappe. Denne indstilling hedder Speciel og kan findes under indstillinger -> Filtre og rapportering for brugerens Hotmail/Windows Live/Outlook.com konto.

4. Hvis du ikke anvender vores navneservere men istedet bruger f.eks CloudFlare, GratisDNS eller lignede så er det en god ide at sikre dig at både SPF og DomainKeys er opsat korrekt for dit domæne. Dette gør du ved at bekræfte at de følgende DNS poster er oprettet.

SPF:
Name/Host/Alias: ditdomæne.dk
TYPE: TXT
Værdi: v=spf1 include:spf.chosting.dk -all

DKIM(DomainKeys):
Name/Host/Alias: default._domainkey.ditdomæne.dk
TYPE: TXT
Værdi: v=DKIM1; k=rsa; p=MIGfMA0GCSqGSIb3DQEBAQUAA4GNADCBiQKBgQCrLHiExVd55zd/IQ/J/mRwSRMAocV/hMB3jXwaHH36d9NaVynQFYV8NaWi69c1veUtRzGt7yAioXqLj7Z4TeEUoOLgrKsn8YnckGs9i3B3tVFB+Ch/4mPhXWiNfNdynHWBcPcbJ8kjEQ2U8y78dHZj1YeRXXVvWob2OaKynO8/lQIDAQAB;
Bemærk: Ovenstående værdi er blot et eksempel. Har du et webhotel hos os, kan du finde den korrekte værdi i cPanel > Domæner > Zone Editor.


Hjalp dette svar dig?

 Print denne artikel

Relaterede artikler

Opsæt din mailkonto på mobilen

Som kunde hos cHosting har du altid mulighed for at få adgang til dine emails, også hvis du er på...

Opret en Catch-All emailadresse (standardadresse)

En "catch-all" emailadresse fanger de emails, der sendes til en ugyldig adresse for dit domæne...

Konfigurer Windows 7 til at bruge TLS 1.2 og få mail til at virke

Vi understøtter kun forbindelser igennem TLS 1.2 (hvis man aktiverer kryptering i sin...

Skift afsenderinformation i webmail

Når du udsender emails igennem webmail, vil afsenderen enten stå som hele emailadressen (f.eks....

Jeg har glemt adgangskoden til min mailkonto

Hvis du har glemt adgangskoden til din mailkonto, kan denne nemt nulstilles direkte fra cPanel....