At sætte en grænse for diskplads på en mailkonto er en god måde at sikre, at du ikke pludselig løber ind i pladsmangel på dit webhotel.
Gør følgende for at opsætte en kvote for diskplads for dine mailkonti:

1. Log ind på din cPanel konto via https://ditdomæne.dk/cpanel
  2. Gå til Mailkonti
    Mail Kvote 1
  3. Under Mailkonti tryk Administrer til højre for den konto, du ønsker at ændre kvoten for
  4. Indtast en diskplads-grænse (i MB) eller vælg Ubegrænset under Storage afsnittet