Hvordan logger jeg på Webmail?

Webmail er en online e-mailklient. Hos cHosting stiller vi RoundCube til rådighed som webmail-klient.
For at tilgå webmail kræver det, at du har opsat en mailkonto.

Der findes flere forskellige måder at tilgå webmail på.

• Log ind direkte på https://ditdomæne.dk/webmail med e-mailadresse og adgangskode
  • Log ind på din cPanel konto, gå til Mailkonti og tryk på Flere Åbn webmail ud for den konto, du ønsker at tilgå. Du kan vælge en standard webmail-klient, hvis du ønsker.
  • Log ind på kundesiden, vælg ProdukterDitdomæne.dkÅbn webmail

webmail, roundcube