Hvorfor er min side blank?

Hvis din side er helt blank/hvid skyldtes det som oftest en PHP fejl. Dette kan ske i forbindelse med kodefejl, manglede PHP moduler (Hvordan skifter jeg PHP version og indstillinger?) og meget andet. Alle PHP fejl bliver logget til en fil ved navn error_log som ligger i samme mappe som din PHP fil.

Alternativt kan du sætte PHP fejl til at blive vist på direkte i din browser. Dette kan du gøre ved at tilføje følgende til din .htaccess fil. Har du ingen .htaccess fil kan du blot oprette en, bemærk dog at dette er en skjult fil.

php_flag display_startup_errors on
php_flag display_errors on