Din konto har lagerplads som ikke er direkte tilgængeligt via internetet, men også lagerplads dedikeret til være tilgængeligt på internettet. Din hjemmemappe , /home/BRUGERNAVN , indeholder et væld af filer til drift og betjening din hjemmeside. Du kan oprette nye mapper her for at lagre data eller oplysninger, du ikke vil have verden til at vide om eller se. Dette er et godt sted at gemme databaseforbindelser samt andre filer der indeholder adgangskoder eller fortrolig data.

Når du uploader din "hjemmeside" eller andet materiale du ønsker skal kunne være tilgængeligt, skal du sikre dig at dette sker i mappen "public_html". Du kan naturligvis oprette undermapper med tilhørende filer, som alle vil være tilgængeligt på internettet.

/public_html - Dette er stedet hvor dit websteds filer vil være lagret.
/public_ftp - Filer til din anonyme FTP
/www - samme som public_html mappen

Advarsel - Du må ikke slette allerede eksisterende filer eller mapper i din hjemmemappe (/home/BRUGERNAVN).