trip

Vidensdatabase

Reseller kontrolpanel (WHM)

Resellere får både adgang til WHM og cPanel. Fra cPanel kan man tilgå WHM (resellerkontrolpanelet). WHM er en forkortelse for WebHost Manager.

Når du har bestilt en resellerpakke, modtager du en email med login til WHM. Herfra kan du administrere dine pakker og oprette nye kunder. Du har også mulighed for at oprette nyheder, som hver af dine kunder kan se i cPanel.

Logger du ind på din egen cPanel konto, har du mulighed for at gå til WHM ved at trykke 'WebHost Manager'.

WHM ikon i cPanel