Omdirigeringer gør det muligt at omdirigere et website (eller dele af det) til et andet website.

1. Log ind på din cPanel konto via https://ditdomæne.dk/cpanel

2. Gå til DomænerOmdirigeringer
    Domæne Omdirigering

3. Udfyld felterne med de ønskede oplysninger

Tilføj Domæne Omdirigering
    1. Vælg typen af omdiring
    2. Vælg, om omdirigeringen skal gælde for alle eller ét af dine tilføjede domæner
    3. Hvis omdirigeringen kun skal gælde for en bestemt sti, så indtast den her
    4. Indtast den fulde URL, som der skal omdirigeres til - f.eks. https://mitnyedomæne.dk/
    5. Vælg, om www.ditdomæne.dk også skal omdirigeres
    6. Marker, hvis din omdirigering skal gælde for alt indtastet efter / - f.eks. https://mitdomæne.dk/omdirigering vil  omdirigere til https://mitnyedomæne.dk/omdirigering
    7. Tryk Tilføj