Nedenstående vil vi forklare nogle af de grundlæggende procedurer og skridt for at du nemt og smertefrit kan benytte din konto.

Brugernavn og adgangskoder:
Disse er angivet i den velkomst e-mail du modtog i forbindelse med aktivering af din konto. De benyttes til at få adgang til FTP og cPanel for din hjemmeside.
Når du påbegynder DNS-opdatering til at bruge vores navne servere vil det tage alt fra 48 til 72 timer at færdigøre en global opdatering af DNS-posterne. Vi anbefaler at du benytter IP-adressen indtil at du kan bekræfte at dit domæne bliver behandlet fra vores servere.

For at få adgang til dit websteds kontrolpanel, kan du logge ind vha. følgende:
https://www.dit_domæne.com:2083(sikkert)

Udskift www.dit_domæne.dk med dit domæne hostet hos os eller den server ip vi tildelte dig i din velkomst e-mail.

Du kan uploade filer du ønsker at gøre tilgængeligt på internettet til "public_html" eller "www" mapperne på din konto. Systemfiler eller allerede eksisterende filer MÅ IKKE slettes eller modificeres numindre du har komplet styr på effekten, da dette kan medføre at din konto ophører med at fungere!