trip

Nyheder

Mandag d. 28-11-2022 opgraderer vi vores serveres standardversion af PHP fra 7.4 til 8.1. Vi springer dermed 8.0 over.

PHP 7.4 vil officielt ikke modtage nogle opdateringer efter d. 28-11-2022, men hos cHosting vil forældede versioner af PHP fortsat modtage sikkerhedsopdateringer. Er det nødvendigt, kan du derfor godt blive på PHP 7.4 eller ældre, men vi anbefaler at skifte til den seneste version af PHP for at få adgang til de nyeste funktioner og den bedste performance.

Disse applikationer understøtter PHP 8.1

PHP 8 har været tilgængelig siden d. 28-11-2020, og de fleste PHP-applikationer har derfor længe understøttet denne PHP-version. Følgende er nogle af de mest brugte applikationer, der understøtter PHP 8.1:

  • WordPress (siden version 5.9 beta)
  • Prestashop (siden version 8, denne version er dog stadig i udviklingsfasen)
  • Drupal (siden version 9.3.0)
  • Magento (siden version 2.4.4)

Disse applikationer understøtter ikke PHP 8.1

Nedenstående applikationer ved vi, at der ikke er nogen officiel understøttelse af PHP 8.1 for. Det betyder dog ikke, at appliktionen nødvendigvis vil have problemer med at køre på PHP 8.1.

  • Joomla
  • Prestashop versioner ældre end version 8

Understøtter din hjemmesides software ikke PHP 8.1, kan du via cPanel ændre hjemmesidens PHP-version. Læs mere her: Hvordan skifter jeg PHP version og indstillinger?
Hvis du skifter væk fra standardversionen af PHP (vist som "inherit" i cPanel), vil din hjemmeside ikke automatisk blive opgraderet, når vi skifter standardversionen af PHP.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.