trip

Forretningsbetingelser

Generelt
Nærværende aftale er gældende for, enhver aftale indgået med proudwing ApS. Kunden skal, for at købe og bruge en ydelse hos proudwing ApS, acceptere betingelserne i dette dokument, samt gældende lovgivning.

1. Konto
For at kunne bestille og anvende services fra proudwing ApS kræves det, at Kundens personlige oplysninger er opdaterede og korrekte. Det er Kundens eget ansvar at holde alle oplysninger korrekte og opdaterede. Kundens oplysninger kan ændres via “kundeportalen”.

2. Betalingsbetingelser
Alle services/konti installeres og oprettes efter forudbetaling. Kunden debiteres omgående ved bestilling, idet produktet også leveres med det samme (med mindre andet er angivet)
Der faktureres efter følgende perioder: månedlig. kvartalvis, halvårligt og årligt. Fakturaer genereres et antal dage før forfaldsdatoen og i henhold til betalingsperioden.
Ubetalte services fra 5 dage efter forfaldsdatoen, vil blive suspenderet, og et gebyr på 500 kr vil blive pålagt Kunden.
Hvor andet ikke er oplyst, er alle priser opgivet i danske kroner, ekskl. moms. Kortholder skal desuden oplyse adresse og telefon nr. ved ordreafgivelse

3.1 Betaling
proudwing ApS tilbyder flere typer betalingsmuligheder.
Betalingskort
Kunden kan vælge at betale med VISA, Mastercard , Maestro eller Visa Electron. Alle transaktioner behandles til enhver tid via en SSL-krypteret forbindelse og en PCI-certificeret betalingsgateway. proudwing ApS tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Paypal
proudwing ApS tilbyder også Kunden at betale med Paypal. Med betaling via Paypal tillægges Kunden et gebyr på 3.6%, af det totale beløb.

Bankoverførsel
Bankoverførsel er også en mulighed, Kunden skal dog være opmærksom på, at der må påregnes ekstra behandlingstid på ca. 2-3 hverdage.

3.2 Fortrydelsesret
Som kunde hos proudwing har man, som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret, det gælder dog ikke “domæner” og andre særlige services. Der vil skiltes tydeligt på services, som er omfattet fortrydelsesretten.

3.3 Opsigelse
Opsigelsen kan indsendes elektronisk via “kundeportalen” under ens service, eller skriftligt på info@proudwing.com, proudwing ApS vil herefter kvittere med en bekræftelse af opsigelsen. Opsigelsen skal være os i hænde senest 7 dage før aftaleperiodens udløb – er det ej opfyldt forlænges perioden med en tilsvarende længde som den forrige. Der refunderes evt. ikke et restbeløb for tilbageværende periode.

4. Suspendering
proudwing forbeholder sig retten til at lukke og nægte services, såfremt kunden har materiale liggende indenfor følgende kriterier:
Erotisk materiale af enhver art. Virusscript, dos/ddos script, udsendelse af spam og andet lovovertrædende materiel.
proudwing tillader desuden ikke at hosting af spilserver uden forudgående aftale. Overtrædelse af disse punkter medfører, øjeblikkeligt lukning af abonnement, uden refusion af alle indbetalte beløb. Situationer der også kan medføre suspendering, er manglende betaling, misbrug af abonnement, samt misligholdelse af forretningsbetingelser. proudwing vil dog til enhver tid forsøge at kontakte Kunden før en suspendering, medmindre der er tale om, et direkte og bevidst forsøg på misbrug.

5. Levering
Levering af ydelsen sker omgående for “Professionelt Webhotel” , “SSL Certifikater” og “Domæner og DNS”. For VPS/cloudserver er leveringstiden op til 12 timer i hverdagene. Dedikeret servere kan der forekomme leveringstid på op til 7 dage, medmindre andet er angivet.

6. Support
Alle henvendelser besvares via vores kundeportal, så vidt som muligt, inden for 12 timer i hverdagene. proudwing tilbyder som udgangspunkt kun online-support, via vores “ticketsystem” i kundeportalen.
Der er også mulighed for telefonisk support, dette er et tillægsprodukt som følger med i de forskellige SLA-aftaler der tilbydes
proudwing tilbyder også konsulentbistand. Prisen på konsulentarbejde aftales individuelt.

7. Fortrolighedspolitik
proudwing ApS vil aldrig videresælge, videregive, publicere, eller på anden måde lade oplysninger om dig, komme til en 3. parts kendskab.
Du kan efter persondatalovens bestemmelser få udleveret oplysninger vi lagre om dig – og få disse slettet. Skriv venligst i en mail til os, hvis du ønsker at få udleveret, og eller slettet dine oplysninger.
proudwing bruger cookies. Du er som bruger af hjemmesiden opmærksom på dette – og accepterer det.

8. Tvist
Eventuel ved uoverensstemmelser eller tvister løses ved forhandling mellem parterne. Enhver af parterne kan dog, hvis forhandlingerne ikke fører til resultat, forlange uoverensstemmelsen afgjort ved domstolene.
Det er kundes ansvar at overholde dansk lovgivning i forbindelse med kørende services, som placeres hos proudwing.

Kontakt os
Kontor

cHosting ApS
Overgade 14, st.
5000 Odense C

Tlf:

+45 32 13 13 10
(Alle hverdage fra 9-16)