trip

Vidensdatabase

Bliv affiliate hos cHosting

Som affiliate hos cHosting kan du tjene penge på at henvise nye kunder til vores hjemmeside.

Hvordan bliver jeg affiliate?

Som eksisterende cHosting-kunde skal du blot tilgå vores affiliate-side. Her kan du aktivere din affiliate-konto.

Har du ikke en cHosting-konto, kan du registrere en ny konto. Det kræver ikke noget aktivt produkt at være affiliate hos cHosting.

Hvordan fungerer affiliate-systemet?

Når du er blevet registreret som affiliate, kan du fra affiliate-siden se dit unikke affiliate-link. Dette link skal du bruge til at henvise kunder til vores hjemmeside.

Når en person klikker på dit link, gemmes en cookie i personens browser i 90 dage. Når personen bestiller et produkt via dit unikke henvisningslink, registrerer vores system, at personen er henvist af dig. Efter 43 dage vil provisionen blive tildelt din affiliate-konto.

Når du har over 100kr. indestående på din affiliate-konto, kan du få beløbet udbetalt eller krediteret på din cHosting-konto, så beløbet kan bruges til at betale fremtidige faktura.

Hvor meget får jeg ud af det?

Som affiliate får du provision for hvert salg lavet igennem dit unikke henvisningslink. Din provision er på 25% af det beløb, som den henviste bestiller for.

Der tilbydes ikke provision for følgende produkter/ydelser:

• Domæner
  • Addons
  • Opgraderinger
  • "Manuelle" fakturaer (bestilt arbejde, f.eks. opdatering af website eller kodning)
  • SSL certifikater*

*SSL certifikater bliver inkluderet i affiliate-systemet på et tidspunkt.

Provisionen vil først være synlig efter 43 dage, såfremt den henviste kunde ikke har annulleret det bestilte produkt.

affiliate, tjen penge, affiliates