Et underdomæne er et underafsnit af dit websted, som kan eksistere som et nyt websted uden et nyt domænenavn. Brug underdomæner til at oprette uforglemmelige URL’er til forskellige områder af dit websted. For eksempel kan du oprette et underdomæne for din blog, som man får adgang til via blog.ditdomæne.dk og www.ditdomæne.dk/blog
  1. Log ind på din cPanel konto via https://ditdomæne.dk/cpanel

2. Gå til DomænerUnderdomæner
    Subdomæner Knap

3. Udfyld felterne
    Tilføj Subdomæne
    1. Ved Underdomæne indtaster du navnet på dit underdomæne (indtaster du 'blog' vil det blive til blog.ditdomæne.dk)
    2. Hvis du har flere domæner, skal du vælge et under Domæne
    3. Dokumentrod skal pege på den mappe, hvor dit underdomænes filer er installeret. Som standard vælger cPanel at bruge navnet på underdomænet, men du kan også manuelt indtaste en rod - f.eks. public_html/blog