Læs om tilføjelsesdomæner og aliasser her: Hvad er tilføjelsesdomæner og aliasser?
  1. Log ind på din cPanel konto via https://ditdomæne.dk/cpanel

2. Gå til DomænerAliasser
    Aliasser Knap

3. Indtast det domæne, du vil bruge som alias
    Tilføj Alias Domæne

4. Klik Tilføj domæne for at oprette dit alias

Bemærk, at domænet skal være registreret og pege på dit webhotels IP, før du kan bruge det som et alias.

Alias med omdirigering

1. Efter du har tilføjet dit alias, kan du rulle ned på siden for at få vist dine aliasser

2. Tryk Administrer omdirigering ud for det alias, du ønsker at oprette omdirigering for
    Alias Omdirigering

3. Indtast den URL, som dit alias skal omdirigere til - f.eks. http://mitandetdomæne.dk
    Tilføj Alias Omdirigering

4. Hvis du ikke længere ønsker, at dit alias skal omdirigere til en anden side, kan du trykke Deaktiver omdirigering, når du er under Administrer omdirigering