cHosting - siden 2011

cHosting har eksisteret siden 2011 og er startet med henblik på at kunne tilbyde solid webhosting i højest mulige kvalitet med god support til en konkurrencedygtig pris. Vi lægger stor vægt på overskueligheden af pakkerne vi sælger, hvilket medfører, at vi har simple regler, fornuftige grænser på trafik og harddiskplads, og at vi ikke har nogle snørklede betingelser, skjulte gebyrer eller andre finesser, der kan være til irritation og forvirring for vores brugere.


Vi lover ikke mere, end vi kan holde!Fleksibilitet

Vi lægger stor vægt på fleksibilitet og har af den grund valgt kontrolpanelet cPanel - det mest fleksible kontrolpanel til hostingaktiviteter. cPanel giver dig ekstrem stor frihed og gør det nemt at administrere dit webhotel. Herudover vil vi til enhver tid assistere med en skræddersyet løsning til dig, hvis du skulle have nogle specielle behov, der ikke bliver dækket af vores eksisterende løsninger. Med vores simple regler og overskuelige pakker udsættes du ikke for pludseligt opstående problematikker, og vi vil altid give dig klare og ærlige svar på dine henvendelser.


Vi har altid en løsning til dig!Teamet

cHosting ApS er en del af Fionia IT ApS, der tilbyder en bredspektret palet af onlinetjenester. Vores personale udgøres af et dynamisk og teknisk anlagt team med tekniske kompetencer, der spænder vidt. Det betyder, at du som bruger kan være sikker på, at vi kender til mere end bare webservere, DNS-servere og IP-adresser. Vi tilbyder al vores erfaring og ekspertise til enhver, der skulle have brug for den, da vi mener, at god gammeldags hjælpsomhed er vejen frem. Specielt når man ønsker at levere mere end bare produktet. Vores største interesse er at give dig den bedst mulige hostingoplevelse. Dette har været vores vision og inspirationskilde lige siden cHostings start. Alt sammen naturligvis til en fornuftig og konkurrencedygtig pris.


Hjælpen er ikke længere væk end en support ticket!


Denne side bruger cookies - læs mere her. Vis ikke igen | Skjul