Hvordan flytter jeg fra min gamle host til jeres server?

At overfører din konto til os kan være en nem og smertefri process uden nedetid hvis det gøres korrekt. Det eneste der kræves er at du forbereder dig en smule og forstår at processen tager op til 3-4 dage for en fuld overførsel fra din tidligere webhotel. Det der oftes opleves problemer med er domæner tilknyttet til ens konto. Vi vil derfor i følgende vejledning sætte fokus på en korrekt håndtering af domæner i forbindelse med konto overførseler. Du bedes være i stand til at ændre navneservere til domænenavnet for at kunne fuldfører en overførsel.

Gennemgang:

1. Køb en ny hosting konto hos os.

2. Med dine login-oplysninger til din nye konto hos os, skal du uploade dit web-indhold til den nye server og konfigurere alle e-mail-adresser, som du bruger/har brug for via IP-adresse.

2a) Bruger din gamle host cPanel kan vi lave en flytning af alle filer, e-mail konti, domæner og databaser for dig helt gratis og på kort tid. Kontakt support for mere info.

3. Når den nye server er testet og fungerer efter behov via IP-adressen, skal du logge ind på dit domæne registrars interface og opdatere DNS-navneservere til:
ns5.chosting.dk
ns6.chosting.dk
ns7.chosting.dk

Har du et .dk domæne kan du følge denne guide til ændring af navneserverne.

3a. (valgfrit) Hvis du bruger en databasedrevet site med en høj mængde trafik, er det klogt at sætte fjernadgang til databasen på din gamle webhosting server i løbet af DNS formeringsprocessen. Dette sikrer, at din database bliver synkroniseret og er opdateret alt sammen på én server.

4. Fortsæt med at tjekke dine emails på både gamle og nye hosting servere via IP-adresse for at sikre, at ingen kommunikation er gået tabt i løbet af DNS formering.

5. Efter ca. 72 timer (sker ofte hurtigere, men det kan variere) bør DNS udbredelse være fuldkommen, og hvis alle test viser din nye konto er fuldt funktionsdygtig kan du nu lukke den gamle konto.

5a. (valgfrit) Hvis du vælger at bruge fjernadgang opført i trin 3a, bliver du nødt til at lukke dit websted ved hjælp af en midlertidig webside eller at lade dine brugere vide, at der er noget arbejde i igang. Overfører du din database fra den gamle server, skal du indstille din "connection script" til at bruge den "lokale" database.

Ved at følge ovenstående trin vil du forhindre enhver nedetid for dit websted og sikre, at hverken e-mails eller databaseopdateringer tabes i overførslen.