Hvordan tilføjer jeg endnu et domæne til mit webhotel?

Læs om tilføjelsesdomæner og aliasser her: Hvad er tilføjelsesdomæner og aliasser?
  1. Log ind på din cPanel konto via https://ditdomæne.dk/cpanel

2. Gå til DomænerTilføjelsesdomæner
    Tilføjelsesdomæner Knap

3. Udfyld informationerne for at tilføje dit domæne - for at gøre det nemt kan du nøjes med kun at indtaste selve domænenavnet og lade cPanel udfylde resten
    Tilføj tilføjelsesdomæne
    1. Indtast det domæne, du vil tilføje til dit webhotel
    2. Udfyldes automatisk af kontrolpanelet - kan ændres efter behov
    3. Udfyldes automatisk af kontrolpanelet - kan ændres efter behov
    4. Hvis du ønsker at oprette en FTP konto til dit nye domæne, så afrkyds feltet, ellers spring videre til trin 7
    5. Indtast brugernavnet på den nye FTP konto
    6. Indtast adgangskoden til den nye FTP konto. Det anbefales, at man bruger adgangskodegeneratoreren
    7. Tryk Tilføj domæne
Det kan tage lang tid for kontrolpanelet om at tilføje dit domæne. Hvis du får en fejl under oprettelse af tilføjelsesdomænet, skal du kontakte support.