Bemærk: Danske domæner (.dk) fornyes igennem DK-Hostmaster. Du modtager en regning fra DK-Hostmaster, som skal betales for at forny dit domæne. cHosting har ikke ansvaret for at forny dit .dk domæne.

14 dage før dit domæne skal fornyes, sender vi en faktura til dig, hvis dit domæne er hos os. Vi fornyer som standard kun dit domæne med 1 år. Ønsker du at forny over en længere periode, så kontakt os.